top of page

workshop

WAT ZIJN DE KOSTEN?

EN DAN DE KOSTEN
Het is geen goedkope hobby...

De verf is duur en ook de oven verbruikt een hoop elektriciteit. Ik vind het leuk om jullie wegwijs te maken, en ik doe het voor mijn plezier, en niet beroepsmatig, dus hoef er niet aan te verdienen, maar wil wel een beetje uit de kosten komen.

 

De workshop kost € 25 per middag als de workshop bij mij thuis wordt gegeven. Vindt de workshop op een andere locatie plaats, dan zijn de kosten € 30 per dagdeel. Je krijgt één bordje van mij om te beschilderen en je mag alle materialen van mij gebruiken, zoals de verf, penselen, mediums, alcohol, en verdere benodigdheden. En natuurlijk serveer ik jullie koffie of thee met ….

 

Wil je meer maken, of is het werkstuk zo complex dat je het in twee of meer keren moet bakken, dan betaal je € 2,50 per item per bakbeurt extra. Wil je dat ik iets voor je afschilder, dan komt daar nog € 1,00 per item bovenop.

Het maximaal aantal cursisten is vier personen. Dit heeft te maken met de werkruimte en de aandacht die ik jullie wil kunnen geven. En niet te vergeten de inhoud van mijn oven. Wil je met alleen komen met je vriendinnen, familie of... , geef dat dan aan, dan reserveer ik die middag speciaal voor jullie. Je moet dan wel minimaal met in totaal 3 personen (max. 4) komen. En  anders vul ik het dagdeel met andere cursisten aan mocht je met minder dan 4 personen komen. 

Ik geef ook les aan kinderen, maar mijn ervaring is, dat zij veel aandacht nodig hebben, wil het voor hen en voor mij leuk blijven. Dus kunnen er maximaal twee kinderen tegelijk komen, aangevuld met eventueel één volwassene. Minimum leeftijd voor een kind is toch wel 9 jaar, vanwege hun concentratie-boog, maar ook omdat ik met loodhoudende verf werk en die is giftig. 

kippen 15 cm_edited.jpg
bottom of page